Wykonanie
            Najszybsze drożdżówki na świecie...To takie zrobione z gotowego 
ciasta francuskiego i budyniu.Polecam każdemu do spróbowania. A przy minimalnym wysiłku, efekt jest pyszny!

Składniki:
ciasto francuskiebudyń waniliowy400 ml 
mleka2 łyżki 
cukrucukier puderowocePrzygotowanie:
Budyń zrobić w mniejszej ilości 
mleka, a mianowicie w 400 ml z 2 łyżkami 
cukru.Gotowy 
budyń schłodzić.
Ciasto francuskie kroimy na 8 części. Każdą część wewnątrz nacinamy, nie przecinając ciasta, około centymetr od krawędzi.Podpiekamy je w piekarniku w 200 stopniach około 10 minut aż będzie złote.Wyciągamy i środek drożdżówki uklepujemy, po to właśnie nacinaliśmy brzegi:)Napełniamy je gotowym 
budyniem i wkładamy do piekarnika na 15 minut.Gotowe drożdżówki posypujemy 
cukrem pudrem i podajemy ze świeżymi 
owocami - w moim przypadku z 
granatem;)Pyszne!



