Wykonanie
przepis:3 łyżki
kaszy mannyszklanka
mlekakopiasta łyżka
mąki orzechowejmały
bananok.75g
jogurtu naturalnego (pół kubeczka)
Kaszę ugotowałam na gęsto na
mleku, dodałam
mąkę orzechową i
jogurt i dokładnie wymieszałam.
Banana pokroiłam na kawałki i wmieszałam w masę, Całość piekłam 25 minut w 180 stopniach i zostawiłam na noc w lodówce.W końcu dorwałam
mąkę orzechową i przepadłam! To chyba jedna z najbardziej wyrazistych w smaku i aromatycznych mąk. Możecie się jej tutaj spodziewać częściej :)A na dziś sporo
planów. Najpierw trochę nauki, później grill (pogodo, błagam!), a wieczorem jeszcze zaległe świętowanie urodzin kuzynki.Pojawiła się nowa nadzieja dotycząca pracy, choć wolę nie zapeszać. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)pytania?-ASKinstagramMiłego dnia!