Wykonanie
Składniki na dwie duże porcje.
Macie
konta na instagramie? Chętnie Was "pofollowuje" ;)
Dajcie koniecznie znać w komentarzu, albo zapraszam na mój instaprofil :)Składniki:150 g tortellini z wędzonym
tofu Polsoja1 duży
ogórek gruntowy1
papryka zielona5 łyżek
kukurydzy konserwowej3 plastry
wędliny sojowej o smaku
szynkowym Polsoja1 łyżka posiekanej
natki pietruszkiSól,
pieprz do smakuPrzepis:Tortellini przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Po ugotowaniu, tortellini odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. W
papryce wydrążamy środek i również kroimy ją w kostkę. Plastry
wędliny sojowej kroimy w kostkę.
Natkę pietruszki drobno siekamy. Do miski przekładamy tortellini i dodajemy pozostałe składniki. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.Tortellini z wędzonym
tofu w takim zestawieniu prezentuje się wspaniale :)