ßßß
Macie konta na instagramie? Chętnie Was "pofollowuje" ;)Dajcie koniecznie znać w komentarzu, albo zapraszam na mój instaprofil :)Składniki:150 g tortellini z wędzonym tofu Polsoja1 duży ogórek gruntowy1 papryka zielona5 łyżek kukurydzy konserwowej3 plastry wędliny sojowej o smaku szynkowym Polsoja1 łyżka posiekanej natki pietruszkiSól, pieprz do smakuPrzepis:Tortellini przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Po ugotowaniu, tortellini odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. W papryce wydrążamy środek i również kroimy ją w kostkę. Plastry wędliny sojowej kroimy w kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy. Do miski przekładamy tortellini i dodajemy pozostałe składniki. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.Tortellini z wędzonym tofu w takim zestawieniu prezentuje się wspaniale :)