Wykonanie
            
 Biszkopt
Biszkopt upieczony z 5 jaj przekroić na plastry ,lekko nasączyć winnym ponczem i przełożyć masą 
malinową. Wierzch obsypać 
owocami wg uznania.Masę 
malinową przygotowałem błyskawicznie wykorzystując gotowy półprodukt i co najważniejsze bez uszczerbku dla smaku i konsystencji.500ml 
śmietany kremowej1 torebka -"Masa śmietanowa o smaku 
malinowym" dr.Oetkera500g 
malinMasę przygotować wg instrukcji na opakowaniu ,czyli ubić 
śmietanę i dodać "proszek" Oetkera.Ja do ubitej masy dodałem połowę 
malin, lekko wymieszałem i przełożyłem na krążki 
biszkoptu. Wierzch obsypałem resztą 
malin i 
czarną porzeczką.P.s. Nie jestem zwolennikiem gotowych mas ,ale w tym przypadku nie zawiodłem się.