Wykonanie
            Potrzebne produkty:300 g 
ciastek digestive50 g 
masła400 g 
twarogu2 łyżki prawdziwego 
miodu300 ml 
śmietany kremówki2,5 łyżki 
żelatyny350 gram 
truskawek3/4 szklanki 
cukru drobnego
owoce do posypania ( ja użyłam drobno pokrojonych 
truskawek i 
jagody)
Ciastka zmiksować razem z 
masłem. Przełożyć na formę do tarty ubijając łyżką tak aby zrobił się jednolity spód. Włożyć do lodówki na godzinę. Następnie zmiksować 
twaróg razem z 
miodem tak aby powstała masa serowa tak jak do sernika i przełożyć na kruchy spód z 
ciastek. 
Żelatynę rozpuścić w ok 1/2 filiżanki gorącej 
wody. Dobrze wymieszać i odstawić do lodówki tak żeby lekko się ścięła (tylko żeby nie było grudek). 
Truskawki razem z 
cukrem lekko podgrzać i zmiksować następnie dodać 
żelatynę i wstawić na godzinę do lodówki. Po godzinie ubić na sztywno kremówkę i delikatnie połączyć z 
truskawkami przelać na ciasto i zostawić w lodówce na ok 4 godziny. Wierzch gotowego ciasta posypujemy dowolnymi 
owocami.
