Wykonanie
W końcu zdobyłam przepis na tą zupę i mogłam się delektować wyjątkowym smakiem. Zdziwiła mnie łatwość jej zrobienia, gdyż zawsze myślałam, że konieczne jest do jej zrobienia dolanie
wina, ale w tej wersji nie ma takiej potrzeby.Składniki:* 3 duże
cebule* łyżka
margaryny* 1 opakowanie podłużnego
serka topionego śmietankowego* 1l
wody* 1
kostka rosołowa*
ser*
pieprz chilli
Rozpuszczamy tłuszcz i szklimy pokrojone
cebule, gdy już trochę zmiękną dodajemy
serek i mieszamy dość często aby się nie przypaliło. Z wrzącej wodzie rozpuszczamy
kostkę rosołową i zalewamy tym
cebule. Gotujemy na małym ogniu 15 min,
potem miksujemy znów gotujemy 5 min i dodajemy
pieprz. Tuż przed podaniem posypuje
serem.SMACZNEGO :*
