ßßß
 
            
         Ryżowo – jajeczne- ryż- jajka- cebulaRyż ugotować na sypko. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać ryż, jajka i wymieszać. Smażyć do ścięcia się jajek.Fasolowe- fasola biała- koncentrat pomidorowy- cebulaDo ugotowanej fasoli dodajemy koncentrat pomidorowy, rozgniatamy widelcem i mieszamy. Dodajemy pokrojonej podsmażonej w kostkę cebuli.Naleśniki gołąbki- ryż- grzyby- cebula- mąka ziemniaczanaRyż gotujemy na sypko. Grzyby oraz cebulę kroimy drobno i podsmażamy. Dodajemy ugotowanego ryżu i mieszamy. Ciągle podgrzewając dodajemy trochę rozpuszczonej w wodzie mąki ziemniaczanej, aby skleiła nam ze sobą składniki.Naleśniki rolloTu taki ukłon w stronę fast foodów. Zastąpimy podpłomyki naleśnikami. Konserwa mięsna ma smak i konsystencję zbliżoną do kebabowej "baraniny", która jest produkowana za naszą zachodnią granicą i oznaczana wielką literą "P" :)- kapusta- cebula- konserwa mięsna- ketchupKonserwę tniemy w cienkie paski, które możemy podsmażyć. Kapustę szatkujemy drobno, a cebulę kroimy w półplasterki. Wsadzamy wszystko do naleśnika, dodajemy ketchupu i rolujemy.
Ryżowo – jajeczne- ryż- jajka- cebulaRyż ugotować na sypko. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać ryż, jajka i wymieszać. Smażyć do ścięcia się jajek.Fasolowe- fasola biała- koncentrat pomidorowy- cebulaDo ugotowanej fasoli dodajemy koncentrat pomidorowy, rozgniatamy widelcem i mieszamy. Dodajemy pokrojonej podsmażonej w kostkę cebuli.Naleśniki gołąbki- ryż- grzyby- cebula- mąka ziemniaczanaRyż gotujemy na sypko. Grzyby oraz cebulę kroimy drobno i podsmażamy. Dodajemy ugotowanego ryżu i mieszamy. Ciągle podgrzewając dodajemy trochę rozpuszczonej w wodzie mąki ziemniaczanej, aby skleiła nam ze sobą składniki.Naleśniki rolloTu taki ukłon w stronę fast foodów. Zastąpimy podpłomyki naleśnikami. Konserwa mięsna ma smak i konsystencję zbliżoną do kebabowej "baraniny", która jest produkowana za naszą zachodnią granicą i oznaczana wielką literą "P" :)- kapusta- cebula- konserwa mięsna- ketchupKonserwę tniemy w cienkie paski, które możemy podsmażyć. Kapustę szatkujemy drobno, a cebulę kroimy w półplasterki. Wsadzamy wszystko do naleśnika, dodajemy ketchupu i rolujemy.