Wykonanie
Składniki / Ingredients:1 łyżeczka
ziół prowansalskich / 1 teaspoon herbes de provence1/2 łyżeczki
soli / 1/2 teaspoon salt1/2 łyżeczki
cukru / 1/2 teaspoon sugar1 łyżeczka
musztardy (Dijon) / 1 teaspoon
mustard (Dijon)1 łyżka
octu winnego / 1 tablespoons vinegar1 łyżka
octu balsamicznego / 1 tablespoons balsamic vinegar3 łyżki
oliwy z oliwek / 3 tablespoons
olive oil3 łyżki
oliwy / 3 tablespoons oil0/5 łyżeczki
miodu / 0/5 teaspoon honeySposób przygotowania / Preparation:Przygotowanie: ok. 5 min, ilość porcji: ok. 4Wszystkie składniki wlewamy do miski i mieszamy ze sobą. Sos gotowy :).*****We put all the ingredients into a bowl and mix them together. Sauce is ready :).