ßßß
Cookit - przepis na PASTA JAJECZNA
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
PASTA JAJECZNA
Składniki
Nalewki
Śledź
Porto
Pasta jajeczna
Jajko
Ogórek konserwowy
Cebula
Majonez
Musztarda
Delma
Masło
Przyprawy
Wykonanie
Witaj na kulinarnym blogu Mentora Smaku, zapraszamy do wspólnych rozkoszy
smakowych
!MenuCIASTA(8)DANIA OBIADOWE(12)DESERY(3)
NALEWKI
(2)PASTY(3)PASZTETY(1)PRZEKĄSKI(7)PRZYSTAWKI(1)SOSY(1)
ŚLEDZIE
(1)TARTY(1)
TORTY
(1)ZUPY(9)TłumaczSubskrypcja e-mailKontaktPartnerzy
KonkursyAkcje
PASTA JAJECZNA
PASTA JAJECZNA
Składniki:- 8
jajek
- 800g
ogórków konserwowych
- 2
cebule
- 5 łyżki
majonezu
- 3 łyżki
musztardy
- 2 łyżki "
Delma
z
masłem
"-
przyprawa
kucharek-
pieprz
do smakuSposób przygotowania:
Jajka
gotujemy na twardo, po ostygnięciu blendujemy i wrzucamy do miski.
Ogórki
i
cebule
również blendujemy i dodajemy do miski. Całość mieszamy dodając kolejno
delmę
,
majonez
i
musztardę
. Dodajemy
przyprawy
kucharek i
pieprzu
do smaku. Smacznego :)Copyright 2014 @ MentorSmaku. Technologia Blogger .
Źródło:
http://mentorsmaku.blogspot.com/2014/11/pasta-jajeczna.html
Przepisy powiązane
PASTA ŚLEDZIOWA
PASTA ŚLEDZIOWA
PASTA ŚLEDZIOWA
PASTA ŚLEDZIOWA
PASTA ŚLEDZIOWA
Składniki powiązane (0)