ßßß Cookit - przepis na PASTA JAJECZNA

PASTA JAJECZNA

nazwa

Wykonanie

Witaj na kulinarnym blogu Mentora Smaku, zapraszamy do wspólnych rozkoszy smakowych!
Menu
CIASTA(8)
DANIA OBIADOWE(12)
DESERY(3)
NALEWKI(2)
PASTY(3)
PASZTETY(1)
PRZEKĄSKI(7)
PRZYSTAWKI(1)
SOSY(1)
ŚLEDZIE(1)
TARTY(1)
TORTY(1)
ZUPY(9)
Tłumacz
Subskrypcja e-mail
Kontakt
Partnerzy
Konkursy
Akcje
PASTA JAJECZNA
PASTA JAJECZNA
Składniki:
- 8 jajek
- 800g ogórków konserwowych
- 2 cebule
- 5 łyżki majonezu
- 3 łyżki musztardy
- 2 łyżki "Delma z masłem"
- przyprawa kucharek
- pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
Jajka gotujemy na twardo, po ostygnięciu blendujemy i wrzucamy do miski. Ogórki i cebule również blendujemy i dodajemy do miski. Całość mieszamy dodając kolejno delmę, majonez i musztardę. Dodajemy przyprawy kucharek i pieprzu do smaku. Smacznego :)
Copyright 2014 @ MentorSmaku. Technologia Blogger .
Źródło:http://mentorsmaku.blogspot.com/2014/11/pasta-jajeczna.html