Wykonanie
Szaszłyczki z białych kiełbasek i
cebuli z
miodowo-
musztardowym sosemZłote, pikantne
kiełbaski, przeplatane słodką
cebulką do tego
musztardowo-
miodowy sosik i zimne
piwko, czyż to nie wspaniała zapowiedź wieczoru? Zestaw wybitnie prosty do przygotowania, a więc polecam dla każdego.

Dla 2 osób przygotuj:4
białe kiełbaski delikatesowe (długie i cieniutkie)1 łyżka
masła1
cebula1 duża łyżka
musztardy dijon1 duża łyżka
musztardy francuskiej1 duża łyżka
majonezu1 mała łyżka
mioduwykałaczki
Kiełbaski potnij na 5 części.
Cebulę obierz, przetnij na pół i potnij w piórka. Na rozgrzaną patelnię dodaj
masło,
cebulę i
kiełbaski. Smaż aż będą złote. Następnie nabij na wykałaczki, na zmianę,
cebulę i
kiełbaski. Do miseczki dodaj
musztardy,
miód i
majonez, wymieszaj. Otwórz
piwko i gotowe. Smacznego!