Wykonanie
Witam Was Kochani :) Przepraszam za małe zamieszanie wśród wpisów ale miałem małe problemy techniczne, które postaram sie w najbliższych dniach nadrobić. Wyzwania nie zaprzestałem i do końca zostało naprawdę niewiele. Pomęczę Was dzisiaj czterema wpisami, a wieczorem zobaczymy czy czas mi na to pozwoli, bo niestety przyszedł czas powrotu na uczelnie.

Pierwszy przepis pochodzi z czwartku. Jest to pieczona
kaczka, faszerowana .Czym był farsz? Był to
chleb tostowy,
jabłka,
drobiowa wątróbka,
pietruszka,
tymianek,
czosnek i
cebula.Pieczenie
kaczki trwało aż 8 godzin !!! Zjadłem jej kawałek dopiero około godziny 23 i była pyszna. Na następny dzień wrzuciłem ją do piekarnika w 100 °C aby się podgrzała. Wiadomo, że świeża smakuje najlepiej ale taka odgrzewana również nie jest zła :)