Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
kefir 1 litrów
śmietana słodka 1 szklanek
cukier 2 łyżek stołowych
truskawka 40 dekagramów
jagody czarne 25 dekagramówWykonanie:Umyte i odszypułkowane
truskawki zmiksować z
kefirem,
śmietanką i
cukrem. Zupę można rozrzedzić niewielką ilością
mleka. Przed podaniem na stół wsypujemy do chłodnika
czarne jagody.KoktajleZupyZupy weg.Komentarze:Autor: FloressData: 2008-12-31pyszneAutor: agata17koData: 2008-12-10Pychota;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: