Wykonanie
Dziś okrągłe liczby: 301 post i 600 polubień na FB!Dziękuję że jesteście!!

To nasza ulubiona pasta do kanapek.Są potrawy które "wynosi" się z domu i po prostunie wyobrażamy sobie żeby ich nie było na naszym
stole.Do takich należy ta pasta.Lubię ją przygotowywać, pachnie tak apetycznie że można ją łyżkami jeść :)

1
makrela wędzona2 ugotowane na twardo wiejskie
jajka200g
twarożku kremowego (lub
serek śniadaniowy)pęczek
natki pietruszkiszczypta
przyprawy czubrica1 łyżka
jogurtu naturalnego1 łyżka
majonezupieprz,
sól
Makrelę obieramy, oddzielamy
mięso od skóry i ości.Ugotowane
jajka kroimy w drobną kosteczkę( można wspomóc się urządzeniem do siekania).
Natkę siekamy dość drobno.Łączymy wszystkie pozostałe składniki miażdżąc wszystko widelcem.Można bardzo dokładnie, ja wolę kiedy wyczuwa się kawałeczki składników.Doprawiamy i gotowe.