ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegorokpol 50 gramówjogurt naturalny 200 mililitrówsok z cytryny 1 łyżek stołowychcukier według uznaniasól według uznaniapieprz mielony według uznaniaWykonanie:Ser zmiksować z jogurtem i sokiem cytrynowym. Doprawić cukrem, pieprzem i niewielką ilością soli, ponieważ ser jest słony.Podawać z krakersami lub surowymi jarzynami jako przekąskę koktajlową.Uwagi:Rokpol można zastąpić innym serem pleśniowym.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia AngielskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: