Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 8SkładnikLogo Ilość Czegokromki
chleba 3 sztuk
sałata lodowa, liście 2 sztuk
ser żółty, plastry 2 sztuk
kiełbasa krakowska, plastry 2 sztuk
ogórek, plasterki według uznania
masło według uznaniaWykonanie:Odciąć skórkę
chleba,
pieczywo lekko opiec.
Sałatę pokroić w paski. 2 kromki
chleba posmarować
masłem, obłożyć
sałatą i
żółtym serem. Na jednej z kromek ułożyć dodatkowo cienkie plasterki
ogórka, a na drugiej
kiełbasę. Kromki położyć jedna na drugą i przykryć trzecią kromką
chleba, docisnąć, spiąć wykałaczkami i przekroić na 2 trójkąciki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: