Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
owoc 20 sztuk
masło 10 dekagramów
ser żółty 20 dekagramów
grzyby marynowane 6 łyżek stołowych
kapusta pekińska 0.5 sztukWykonanie:Kromki
razowego chleba posmarować
masłem.
Ser żółty pokrajać w cienkie plasterki. Liście
kapusty pekińskiej dokładnie umyć, pokrajać w makaronik.Na
chlebie ułożyć
ser, posiekane
grzyby i
kapustę.Kanapki weg.Potrawy z
seremKomentarze:Autor: MarlenaData: 2006-11-15Niezbyt ciekawy przepis...a jak ta pekińdska się utrzyma na tych kanapkach?Przecież to zleci...Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: