Wyjątkowo smaczny, dwuwarstwowy torcik, który pięknie prezentuje się na stole. Jedna warstwa to galaretka z owocami, a druga to pomarańczowa pianka. Kształt zależy od tego, jaką silikonową formę posiadamy.Składniki:2 galaretki truskawkowe,1 galaretka pomarańczowa,śmietana kremówka (500 ml),szklanka malin lub truskawekW trzech szklankach gorącej wody rozpuszczamy 2 truskawkowe galaretki. Na spodzie silikonowej formy układamy owoce. Gdy galaretka się schłodzi, przelewamy ją do formy i wstawiamy do lodówki. Po upływie 30 minut możemy przygotować drugą warstwę. Rozpuszczamy pomarańczową galaretkę w 1 szklance gorącej wody. Z kremówki przygotowujemy bitą śmietanę i przekładamy ją do zimnej galaretki, delikatnie mieszając. Następnie przelewamy to do formy i odstawiamy do lodówki.Gdy masa stężeje uzyskujemy piankę o lekko kwaśnym smaku. Tak przygotowany torcik przekładamy na talerz.SMACZNEGO!