ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegojajka 5 gramówpieczarki 30 dekagramówcebula 1 sztukmusztarda według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie podsmażamy pieczarki z cebulą bardzo drobno pokrojone. Ostudzone jajka kroimy na połówki i wyciągamy żółtko, które ucieramy z pieczarkami i musztardą, przyprawiamy farsz do smaku. Nakładamy w miejsce żółtek.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajSosy i pastyWielkanocKomentarze:Autor: LLData: 2010-03-24Świetny przepis, na pewno wypróbuję go w święta:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: