Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 5 gramów
pieczarki 30 dekagramów
cebula 1 sztuk
musztarda według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie podsmażamy
pieczarki z
cebulą bardzo drobno pokrojone. Ostudzone
jajka kroimy na połówki i wyciągamy
żółtko, które ucieramy z
pieczarkami i
musztardą, przyprawiamy farsz do smaku. Nakładamy w miejsce
żółtek.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajSosy i pastyWielkanocKomentarze:Autor: LLData: 2010-03-24Świetny przepis, na pewno wypróbuję go w święta:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: