Wykonanie
« Powrót  
AndrutyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 30(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
margaryna 250 gramów
mleko 1/2 szklanek
cukier 1 szklanek
kakao 1,5 łyżek stołowych
mleko w proszku 1 szklanek
olejek migdałowy 1 sztuk
andruty 1 sztukWykonanie:
Margarynę,
mleko,
cukier kakao zagotować, ciągle mieszając,
potem ostudzić, dodać olejek i
mleko w proszku i wymieszać (najlepiej mikserem, to nie zrobią się grudki z
mleka w proszku). Posmarować
andruty i układać warstwami.Przycisnąć czymś ciężkimAutor: paula22Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: