ßßß Cookit - przepis na Andruty

Andruty

Wykonanie

« Powrót  
Andruty
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 30
(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
margaryna 250 gramów
mleko 1/2 szklanek
cukier 1 szklanek
kakao 1,5 łyżek stołowych
mleko w proszku 1 szklanek
olejek migdałowy 1 sztuk
andruty 1 sztuk
Wykonanie:
Margarynę, mleko,cukier kakao zagotować, ciągle mieszając, potem ostudzić, dodać olejek i mleko w proszku i wymieszać (najlepiej mikserem, to nie zrobią się grudki z mleka w proszku). Posmarować andruty i układać warstwami.Przycisnąć czymś ciężkim
Autor: paula22
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10278/Andruty