Wykonanie
« Powrót  AndruciakDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
wafle 1 porcja
margaryna 1 sztuk
cukier 1 szklanek
śmietana 5 łyżek stołowych
galaretka 1 porcjaWykonanie:
Margarynę roztopić, dodać
cukier i
śmietanę. Zagotować, dodać
galaretkę. Po wystygnięciu smarować
wafle tworząc przekładańca.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: