Delikatne jak puszek, z chrupiącą skorupką i wiśniowąbitą śmietaną. Rozpływają się w ustach.Składniki:4 białka40 g mąki ziemniaczanej150-200 g cukru pudru50 g drobno zmielonych migdałów50 g zmielonych wiórków kokosowychmasa:250 ml śmietanki tortowej 36 %1 łyżeczka żelatyny2 łyżki cukru pudru4 łyżki dżemu wiśniowegoBiałka ubijamy na sztywno, dosypujemy po woli cukier puder. Następnie wsypujemy mąkę ziemniaczaną, oraz migdały i wiórki, delikatnie mieszamy by wszystko dobrze się połączyło.Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy po łyżeczce małe ciasteczka, wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 15-20 minut. Upieczone beziki dobrze wystudzić.Żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklance gorącej wody, odstawiamy by wystygła. Nasz dżem miksujemy by rozdrobnić całe owoce.Ubijamy śmietankę z cukrem, dodajemy dżem wiśniowy i wystudzoną żelatynę. Napełniamy szprycę cukierniczą naszą masą i przekładamy nasze beziki , przykrywamy drugą bezą lekko dociskając, czekamy by masa dobrze zastygła i SMACZNEGO