Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
grzyby kiszone 1 łyżek stołowych
śmietana 3 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać
grzyby, przyprawić
śmietanką,
solą i
cukrem.Uwagi:
Grzyby drobno pokroić.Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z
GrzybówSurówkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29
grzyby kiszone?? pierwsze slysze;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: