ßßß Cookit - przepis na Brukselka z kiszonymi grzybami

Brukselka z kiszonymi grzybami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
grzyby kiszone 1 łyżek stołowych
śmietana 3 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznania
Wykonanie:
Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać grzyby, przyprawić śmietanką, solą i cukrem.
Uwagi:
Grzyby drobno pokroić.
Jarzyny i Pasztety weg.
Potrawy z Grzybów
Surówki
Komentarze:
Autor: Floress
Data: 2009-04-29
grzyby kiszone?? pierwsze slysze;)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/858/Brukselka-z-kiszonymi-grzybami