Wykonanie

Dwa i pół tygodnia bez komputera i internetu przypomniały mi, ile można zrobić w wolnym czasie i jak fajnie go spożytkować. Można przeczytać kilka książek, robić dużo analogowych zdjęć, chodzić spać trochę wcześniej, siedzieć mniej i zapisywać więcej wspomnień. Patrzeć jak jesień powoli wkrada się do Krakowa i sprawdzać czy pojawiła się już w Sopocie. Ostatnie kilka dni moich wakacji spędzam nad ukochanym morzem- zdążyłam już zapomnieć, jak bardzo się za nim stęskniłam! Mam wrażenie, że lato jeszcze tutaj trwa, więc do kieszeni kurtki wsadzam kilka muszelek, pakuję najlepszy chlebek
bananowy i wyruszam na kolejny spacer ♥Składniki:/na małą keksówkę/4 duże, dojrzałe
banany1
jajko70g miękkiego
masła170g
mąki pszennej pełnoziarnistej30g
otrąb70g
brązowego cukru1 opakowanie
cukru waniliowego1 łyżeczka
sody1 łyżeczka
cynamonugarść
płatków migdałowych i
orzechówSuche i mokre składniki połączyć osobno, a
potem dokładnie wymieszać razem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około godzinę.


♥