ßßß Cookit - przepis na Babeczki z wędzonej ryby i cykorii

Babeczki z wędzonej ryby i cykorii

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
filety z wędzonej makreli 400 gramów
śmietana 4 łyżek stołowych
cykoria 2 sztuk
szczypiorek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Obraną z ości i skórki rybę zmiksować ze śmietaną. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Przełożyć do miseczek i wstawić na 60 minut do lodówki (można miseczki wyścielić folią, aby łatwiej można było wyjąć babeczki) Przed podaniem babeczki wyłożyć na talerze, ozdobić liśćmi cykorii oraz szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11877/Babeczki-z-wedzonej-ryby-i-cykorii