Wykonanie
Wybaczcie mi taką długą nieobecnośc, ale po dwóch tygodniach w łóżku, w szkole chcą mnie teraz wykończyc ! : <Staram się jednak chociaż w weekend znaleźć chwilkę czasu na opublikowanie Wam dań z całego tygodnia.A tym razem wybaczycie mi na pewno, jeżeli spróbujecie najpyszniejszej na świecie owsianki. To po prostu owsianka idealna :D Nie ma niczego, do czego smakosz owsiankowy mógłby się przyczepic. No, ale zobaczcie sami : )

Idealne proporcje:1 szklanka płynu ( u mnie jest to 1/2 szklanki
wody i 1/2 szklanki
mleka, ale możecie dac całą szklankę
mleka, lub jeśli ktoś woli, całą szklankę
wody)4 łyżki
płatków owsianych2 łyżki
otrębów owsianych1 łyżka
wiórków kokosowych lub
płatków migdałowychskrojona połówka
bananakilka kropel
oleju aromatycznego

płyn wlewamy do garnuszka przelanego
wodą (aby się nie przypalał)do mocno ciepłego dodajemy "suche składniki" +banan i olejekgotujemy ok. 5 minut ciągle mieszającodstawiamy pod przykryciem na ok. 10 minutzajadamy najdoskonalszą owsiankę na Ziemi !!!