Wykonanie
This is fantastic healthy soup . I really
love this soup just the way it is.

Ingredients:asparagus,veal broth 1 , 5 liter,semolina 5 tbspwater,saltHow to
make it? It is
very easy. Take 1,5 liter veal broth (it can be chicken broth) and cook on thelow heat. Then add asparagus and cook for a while.When the asparagus are soft add 5 spoons of semolina. Cook for 4-5 minutes.


Składniki
Szparagi,
Bulion cielęcy, (może być inny),
Kasza manna 5 łyżek,
Woda,
SólDo gotującego się
bulionu należy dodać
szparagi, mogą być pocięte w takie 3 cm kawałki. Kiedy
szparagi będą miękkie należy dodać 5 łyżek
kaszy mannej. Wszystko razem pogotwać jeszcze chwilę. Mieszając, aby się nie przypaliło. Jak całość wystygnie można zblędować. Lecz podawać raczej na ciepło. Teraz jest sezon na
szparagi, są coraz tańsze, nie czekajcie, pędźcie do sklepu po
szparagi.