Wykonanie
            
Składniki:* 1 
mleko skondensowane 8,0% słodzone* 2 łyżki 
kakao* 6 łyżek 
cukru pudru* 1 opakowanie 
wiórków kokosowych* tabliczka czarnej i 
białej czekoladySposób przygotowania:
Mleko rozlewamy mniej więcej po równo do dwóch miseczek, do jednej dodajemy 
kakao i mieszamy. Do każdej misko dodajemy po trzy łyżki 
cukru pudru, i ucieramy aż konsystencja będzie jednolita oraz gęsta. Dodajemy wiórek 
kokosowych i mieszamy, aż będzie ciężko mieszać…Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy na 3h do lodówki. Wyjmujemy z lodówki, kroimy na kawałki.Rozpuszczamy w kąpieli 
wodnej czekoladę (najpierw jedną, 
potem drugą), obtaczamy batoniki, zostawiamy do zastygnięcia i …Smacznego! :)


