ßßß Cookit - przepis na Wartość energetyczna:

Wartość energetyczna:

nazwa

Wykonanie

Tym razem warzywny talerz:) wbrew pozorom szybkie danie – z zegarkiem w ręku 25 minut razem z krojeniem, grillowaniem i układaniem.
A składniki – to co w ręce wpadło…
Składniki i przygotowanie:
2 rzodkiewki: 30 g - do dekoracji
3 małe ziemniaki gotowane z solą: 80 g
1 stek minutowy z udźca wołowego: 120 g – pokrojony w paski, zgrillowany ok.5 minut
pół papryki żółtej: 70 g
2 łyżeczki oliwy z oliwek: 10 g
duża garść fasolka szparagowa: 150 g – ugotować oczywiście :)pół dużego pomidora: 50 g do dekoracji
pół średniej cukinii: 70 g – pokrojona w plasterki i zgrillowana
1 duży ogórek małosolny: 50 g
Poukładać na talerzu i smacznego :)
1 porcja - 630 g
370 kcal
Białko:
33 g
Węglowodany:
37 g
Tłuszcz:
14 g
Źródło:http://slodziutkamama.blogspot.com/2014/07/warzywny-talerz-z-odrobina-grillowanej.html