Wykonanie
Dzień dobry!Wakacje się zbliżają, a tu
planów wakacyjnych brak albo wszystko jest takie niepewne. Niestety ciężko było/jest coś zaplanować, bo większość wakacji spędzimy rozwijając się zawodowo :D A mianowicie duuużo godzin praktyk mamy do odrobienia. No ale są też plusy – w końcu czegoś się tam nauczymy. Mamy przynajmniej taką nadzieję! :)A co u Was? Jakie Wy macie
plany na tegoroczne wakacje? :)Łapcie przepis na małą przekąskę!
Sałatka ze
szpinakiemCzas przyrządzenia: 20 - 25 min.Poziom trudności : łatwySkładniki
Szpinak w liściach ok. 80 gramów
Cebula średnia
Migdały 50 g
Ser biały chudy 250 g
Ocet balsamiczny 4 łyżki stołowe
Miód 2 łyżki stołoweIlość porcji : 4Sposób przygotowania
Cebulę należy zeszklić na złoty kolor. Podstudzoną wyłożyć na
szpinaku. Następnie
migdały należy podsmażyć na occie balsamicznym z dodatkiem
miodu.
Ser rozkruszyć na
szpinaku z
cebulą, a na to
migdały z
octem i
miodem. Enjoy! :)
Trzy Apetyczne