Wykonanie
Prosty sposób i bardzo szybkie wykonanie, a efekt pozytywnie zaskakujący:)

Składniki:kotlety
schabowecoś do środka, ja dałam
sos meksykański i
ser żółty, ale doskonale sprawdzi się
ogórek konserwowy,
papryka lub cokolwiek innego:)cienkie plastry
boczkumasłosól i
pieprzschab, pomysł na obiad, roladki
schabowe,
schab zawijany,
schab z
seremKotlety rozbić na płasko, przyprawić
solą i
pieprzem. Na środku rozłożyć nadzienie lub dodatki. Zwinąć w rulon, owinąć plastrami
boczku i ułożyć w naoliwionym naczyniu żaroodpornym. Na każdym ruloniku ułożyć kawałeczek
masła. Piec w temp 200st. C około 45min.Smacznego:)Przed wstawieniem do piekarnika:

Już upieczone roladki, które wylądowały na talerzu:

Z pieczenia tych roladek powstał bardzo smaczny i pięknie pachnący sos, który wystarczy zagęścić by świetnie nadawał się do polania roladek. Poza tym niewielką ilość tego sosu podgrzałam na patelni i podsmażyłam na nim ugotowany
ryż. Wyszedł wspaniały dodatek do
mięska. Polecam!