Wykonanie
Sałatkę polecam szczególnie tym którzy cenią zdrową i lekką kuchnię.Przygotowanie jej do dosłownie kilka chwil a w obliczu małego głodu zawsze się sprawdza.Moim ulubionym składnikiem tej sałatki jest
rzeżucha, którą mogłabym dodawać do potraw przez cały rok:)
SKŁADNIKI:
sałata lodowapomidorrzodkiewkaoliwa z oliwekrzeżuchaogórek świeży
Sałatę porwać na mniejsze kawałki i ułożyć na talerzu. Skropić niewielką ilością
oliwy z oliwek.
Pomidora i
rzodkiewkę pokroić w ćwiartki a
ogórka w plasterki. Krem fromage pokroić w kostkę (wcześniej dobrze jest trzymać go jakiś czas w lodówce, by się nie rozpadał i dobrze kroił). Wszystkie składniki umieścić na sałacie i posypać świeżo ściętą
rzeżuchą.