Wykonanie
Dni coraz zimniejsze więc na rozgrzanie tylko rosół :)Kup:coś drobiowego :) ja kupuje szyjki - 2 sztkawałek
wołowinykostki rosołowe wołowe i drobiowe - po 2 szt
włoszczyznapietruszkamakaron jajecznyGotujemy samo
mięso. Ważne by
mięso wrzucić do zimnej
wody i dopiero gotować. Po ugotowaniu wypłyną "szumy" wybieramy je i dodajemy cała umytą
włoszczyznę. Mój mąż obraną
cebulę opala nad palnikiem i dopiero wrzuca do
wywaru - o niebo lepszy smak :) . Na koniec wrzucamy
kostki rosołowe.Podajemy z
makaronem i
pietruszką.Smacznego życzy Blond Stefa! :)

Ryszard'może morde ma nie w tamburyn ale ma zasady'Nie je taniej karmy i w brudną kuwetę robić nie bedzie :)

A to moje dzieło - jak wam się podoba?

Pozdrawiam. Stefa.