ßßß
Cookit - przepis na Koktajl wiosenny z lebiodą i rzeżuchą
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Koktajl wiosenny z lebiodą i rzeżuchą
Składniki
Kefir
Rzeżucha
Szczypiorek
Sól
Pieprz
Zioła
Wykonanie
500 ml
kefiru
garść
rzeżuchy
ogrodowejgarść lebiody purpurowej
szczypiorek
sól
pieprz
ziołowy
Wszystkie składniki włożyć do kubka blendera i zmiksować, do smaku dodać
sól
i
pieprz
.
Źródło:
http://gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/2015/05/koktajl-wiosenny-z-lebioda-i-rzezucha.html
Przepisy powiązane
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem w pomidorkach
Avocado zapiekane
Jajeczna pasta z avocado
Jajka faszerowane majonezem ze szczypiorkiem
Pasta jajeczna z rzeżuchą
Składniki powiązane (0)