Wykonanie
Ingredients / Składniki :230 g. frozen strawberries / mrożonych
truskawek100 g. sugar /
cukier10 g. gelatin /
żelatyny150 ml. cream 30 % fat /
śmietana 30 %1. We must have small sponge
cake. / Musimy
mieć niski
biszkopt2. Cut out sponge
cake to ring / Wycinamy
biszkopt ringiem3. Fill up ring flexible foil / Wykładamy ringa giętką folią rantową4. We must have 150 ml. juice from strawberries. 150 ml. juice from strawberries blend with 7 g. gelatin. Whip creme and slowly add juice to cream. Musimy
mieć 150 ml. soku z
truskawek który łączymy z 7 g.
żelatyny. Ubijamy
śmietanę i powoli dodajemy sok.5. Fill up the ring but not full / Napełniamy
ringi naszą masą.6. Left juice blend with 3 g gelatin / Pozostały sok mieszamy z 3 gramami
żelatyny7. When the contents of the ring first solidified add juice with gelatin on tap, and go to fidge. Kiedy zawartosc ringa stęzeje dodajemy na górę pozostały sok z
żelatyną.