Wykonanie
            Kawa dobra jest i basta. 
Espresso o poranku, 
cappuccino z koleżanką, latte w ciepłym domu przy kominku. O ile 
espresso wcześnie rano ratuje życie, stawia cały świat na nogi, budzi wszelkie uśpione zdolności i chęci - w natłoku obowiązków nie ma ochoty na zbędne dodatki, to popołudniowe latte lubi być dopieszczane. W 
sumie robi się z tego latte deser, a nie 
kawa. Ale czy komuś to przeszkadza. W końcu po całym dniu na noga należy się nam chwila relaksu i błogostan deserowy.

Składniki:4 łyżki 
musu jabłkowegoszczypta 
cynamonu1 
laska waniliipodwójne 
espressomleko 3,2 %100 ml kremówki
cukier muscovadoPrzepis:- Do 
musu jabłkowego dodajemy 
cynamon i ziarna 
wanilii. Dokładnie mieszamy i wykładamy mus na dno szklanek. Dociskamy lekko, aby nie było dziur.- 
Mleko lekko podgrzewamy i spieniamy.- Kremówkę ubijamy na sztywno.- Do musu wlewamy spienione 
mleko, następnie 
espresso. Wierzch dekorujemy ubitą kremówką i posypujemy 
cukrem muscovado.- Oczywiście deser jemy łyżką, nabierają z każdej warstwy po troszeczkę.Smacznego :)
