Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Szybkie ciasto z ...Domowe
lody malinowe »Pyszny,łatwy i szybki w przygotowaniu domowy kompot.Schłodzony nadaje się idealnie do gaszenia pragnienia w upalne letnie dni.

Składniki:3-4 łodygi
rabarbaru3
jabłka2,5-3 litry
wodycukier do smakuWykonanie:Z
jabłek usuwamy gniazda nasienne i kroimy je w ósemki.
Rabarbar kroimy na kawałki 1,5-2 cm.Pokrojone
owoce wrzucamy do dużego garnka,zalewamy
wodą i gotujemy ( od momentu zagotowania się gotujemy jeszcze około 5-8 min.)Następnie zdejmujemy kompot z ognia,dodajemy
cukier do smaku,dobrze mieszamy i odstawiamy do wystudzenia.Wystudzony kompot możemy wstawić do lodówki żeby dobrze schłodzić.poniedziałek, 30 czerwca 2014, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter