Wykonanie

Kochani, okres świąteczny za nami, więc możemy troszkę odpocząć od góry jedzenia. Oczywiście,
będę miała dla Was mnóstwo przepisów, ale na wszystko przyjdzie czas. Ostatnio było na blogu słodko, więc dzisiaj coś lżejszego i szybszego przygotowaniu.Składniki:6
jajek1 szklanka
groszku konserwowego
sól,
pieprz3 łyżki
jogurtu greckiegokiełkiPrzygotowanie:
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo.W tym czasie w miseczce rozgniatamy odsączony
groszek. Ostudzone
jajka obieramy, kroimy na pół i wydrążamy
żółtka do miseczki - rozgniatamy. Dodajemy
jogurt, doprawiamy
solą i
pieprzem. Całość łączymy ze sobą.Przygotowaną pastą faszerujemy
jajka. Przed podaniem posypujemy
kiełkami. Pozostałą pastę zostawiamy na kanapki.Smacznego :)
