Wykonanie
             Jabłka
Jabłka , pełno 
jabłek i na obiad naleśniki .Ale co do tych naleśników? 
Ser - nie , bo mają być jutro pierogi . Nutella? - nie . Jabłka?? - ale 
jabłka ? I w końcu wymyśliłam , że najlepsze będą 
jabłka , a raczej mus . No i podsmażyłam 
jabłka do miękkości na patelni z 
cynamonem , a 
potem zmieliłam blenderem i już! Zaraz na spotkanie z A. a wy delektujcie się zdjęciami :P A tu przepis :

Naleśniki : Wszystko na oko...Mus :1kg 
jabłekcynamonszczypta 
cukru z 
waniliąJabłka kroimy na 4 , wydrążamy gniazdka nasienne i wrzycamy na patelnie . Dodajemy (pół łyżeczki) 
cynamonu i smażymy do miękkości .Naleśniki usmażone i wkładamy do nich trochę musu . Składamy na 4 lub w rulonik , kopertę itd.U mnie wersja też z nutellą:

I trochę mniejsza , z samym musem :

Smacznego wam życzę! : )


