Wykonanie
Jabłka , pełno
jabłek i na obiad naleśniki .Ale co do tych naleśników?
Ser - nie , bo mają być jutro pierogi . Nutella? - nie . Jabłka?? - ale
jabłka ? I w końcu wymyśliłam , że najlepsze będą
jabłka , a raczej mus . No i podsmażyłam
jabłka do miękkości na patelni z
cynamonem , a
potem zmieliłam blenderem i już! Zaraz na spotkanie z A. a wy delektujcie się zdjęciami :P A tu przepis :
Naleśniki : Wszystko na oko...Mus :1kg
jabłekcynamonszczypta
cukru z
waniliąJabłka kroimy na 4 , wydrążamy gniazdka nasienne i wrzycamy na patelnie . Dodajemy (pół łyżeczki)
cynamonu i smażymy do miękkości .Naleśniki usmażone i wkładamy do nich trochę musu . Składamy na 4 lub w rulonik , kopertę itd.U mnie wersja też z nutellą:
I trochę mniejsza , z samym musem :
Smacznego wam życzę! : )