Składniki :polędwiczka wieprzowa długakulka mozzarelli ( nie z zalewy)krem z pieczonych warzyw, który mi został po obiedzie - z tego przepisu3 łyżeczki koncentratu pomidorowego2 łyżeczki bazylii suszonej2 ząbki czosnku drobno posiekane2 łyżeczki oreganooliwaPrzygotowanie :Polędwiczkę kroję w plastry, rozbijam dłonią.Nacieram bazylią i oregano, dodaję czosnek i łyżkę oliwy.Odstawiam na 15 minut.Do zupy krem dodaję 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, podgrzewam , mieszając.Mozzarellę kroję w plastry.Polędwiczki smażę około 2 minut z każdej strony.Gdy mięso usmażone , układam plastry mozzarelli i przykrywam przykrywką, podgrzewam na małym ogniu aż ser zacznie się rozpuszczać.Mięso układam na talerzu , obok polewam sos.I gotowe :)