Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Schab z
sosem sojowym ciemnymKapuśniak z
młodej kapusty : »
Szynka w bulionetce pieczeniowejSKŁADNIKI:
Szynka 800 grambulionetka pieczeniowa 2 sztuki
śmietana 12% 4 łyżki
szczypior 1 pęczekPRZYGOTOWANIE:
Szynkę umyłam pokroiłam w paski .Włożyłam na patelnie podsmażyłam . Dodałam 2 bulionetki pieczeniowe oraz pół litra
wody . Dusiłam około godziny. Przełożyłam do garnka małego dolałam
wody aby było koło litra żeby nie było za słone . Zagotowałam dodałam pokrojony
szczypior oraz na koniec
śmietanę 12% zamieszałam zaczęło lekko bulgotać i wyłączyłam sos gotowy
mięsku mięciutkie. Podałam z
ryżem .

poniedziałek, 21 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter