ßßß Cookit - przepis na Lutenica - balkański przysmak recenzja

Lutenica - balkański przysmak recenzja

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Piersi z grilla w koperku
Szynka w ziołach i wytrawnym ... »
Dzisiaj wam opowiem o produkcie który zdobywa furorę w śród produktów a jest nim LUTENICA gdzie możecie sami ją zobaczyć na stronie Premium Rossa
Lutenica jest bardzo zdrowa, nie zawiera żadnej chemii, żadnych konserwantów, tylko zdrowe naturalne składniki.
Lutenica produkowana jest w Bułgarii z najlepszych warzyw i ziół. Pomidor, paprykę i bakłażan grilluje się, obiera ze skórki i łączy wraz z ziołami w taki sposób, aby powstał esencjonalny, przepyszny sos. Lutenicę je się z różnymi dodatkami, z serem, mięsem, wędlinami, pieczywem, innymi warzywami, jako dodatek do zup, sosów lub jako dip.
Nasza firma gwarantuje, że bułgarska Lutenica to produkt najwyższej jakości, stworzony na najlepszym poziomie. Ponadto Lutenica jest bardzo zdrowa, nie zawiera Żadnej chemii, żadnych konserwantów, tylko zdrowe naturalne składniki.
Śmiało możesz Lutenice wykorzystać jako sos do pizzy ja robiłam wykorzystałam i jestem bardzo zadowolona Powiem jeszcze jedno producent ma racje ten produkt jest świetny i doskonały w smaku .
wtorek, 21 sierpnia 2012, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2012/08/Lutenica-balkanski-przysmak-recenzja.html