Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babka śmietankowaNowszy wpis »Impreza się udała ,zaczęła się wczoraj , a skończyła dzisiaj :)Jedzonko Smakowało gościom oraz " Soser " był również .Pieczeń rzymską zrobiłam a to połowa sukcesu ,robiłam pierwszy raz w życiu i wyszła bardzo smaczna .80 deko
łopatki najlepiej świeżej i zmielonej w domu ,wiesz co jesz :)sos czyli
sól ,
pieprzsoser
serogórekjajkoZmieliłam
łopatkę dodałam
jajko sól pieprz i
wodę wymieszałam i rozwałkowałam równo posmarowałam chyli posypałam soserem na to położyłam
ser w plastrach na to jako oraz
ogórek korniszon. Zawinęłam w rulonik i do pieca w foli aluminiowej piekłam 1 godzinę następnie zdjęłam folie i piekłam jeszcze 20 minut do zarumienienia.
niedziela, 27 marca 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter