ßßß Cookit - przepis na Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Babka śmietankowa
Nowszy wpis »
Impreza się udała ,zaczęła się wczoraj , a skończyła dzisiaj :)
Jedzonko Smakowało gościom oraz " Soser " był również .
Pieczeń rzymską zrobiłam a to połowa sukcesu ,robiłam pierwszy raz w życiu i wyszła bardzo smaczna .
80 deko łopatki najlepiej świeżej i zmielonej w domu ,wiesz co jesz :)
sos czyli
sól ,pieprz
soser
ser
ogórek
jajko
Zmieliłam łopatkę dodałam jajko sól pieprz i wodę wymieszałam i rozwałkowałam równo posmarowałam chyli posypałam soserem na to położyłam ser w plastrach na to jako oraz ogórek korniszon. Zawinęłam w rulonik i do pieca w foli aluminiowej piekłam 1 godzinę następnie zdjęłam folie i piekłam jeszcze 20 minut do zarumienienia.
niedziela, 27 marca 2011, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2011/03/Pieczen-rzymska.html