Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Konkurs wiosenny Różowa ...
Maki ze
szpinakiem »Polecam na nie spodziewanych gości .
Ciasteczka na szybko.2 opakowania
ciasta francuskiegodżem truskawkowy.1.
Ciasto francuskie rozwijamy2. Smarujemy
dżemem truskawkowym3. Zwijamy w baton i kroimy co 1 , 5 cen4. Układamy na papierze do pieczenia w którym ciasto było zawinięte .5. To samo robimy z drugim
ciastem francuskim.6. Pieczemy 20-25 minut w 170 stopniach.


Moi
drodzy, a teraz wam chcę coś powiedzieć w dobrej wierze :) Jak wiecie od
słodyczy psują się zęby tak!!!!! Ano właśnie więc musimy trzymać się pewnych zasad- chodzić do dentysty ( ja chodzę często mam problem z pruchnicą , a to ciężka sprawa)- myć zęby oj i to bardzo dokładnie( przynajmniej dwa
razy dziennie , nie każe wam myć przecież po każdym posiłku bo i ja nawet tego nie przestrzegam :P- możecie używać nici dentystycznej choć ja tego nie polecam bo sobie ostatnio blombe wyciągnęłam- Jednak najbardziej polecam używać gumę bez
cukrową po jedzeniu i piciu , jest idealna zwłaszcza kiedy jesteśmy poza domem.parę powodów dla której warto używać gumy bez
cukrowe- zdrowe i czyste zęby- możemy skorzystać, gdy akurat nie możemy umyć zębów- Guma neutralizuje kwasów zwiększające ryzyko rozwoju próchnicy oraz oczywiście mamy świeży oddech.kawosze i coś dla was -Orbit White zapobiega przebarwieniom po
kawie i herbacie (nie jest to sposób na pozbycie się osadu, ale bardzo dobry sposób zapobiegania imNo to teraz zobaczcie jakie produkty kupuje. Akurat te dostałam do testowania .

czwartek, 13 marca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter