Wykonanie
            
Lato to piękny czas, czas szybkiego i zdrowego odchudzania, wystarczy trochę posiekać, pomieszać i gotowe :)A że ja aktualnie się odchudzam, 
kapusta bez zasmażki i innych wynalazków, tylko 4 składniki…Składniki:główka 
młodej kapustypęczek 
koperkułyżka 
masłałyżeczka 
soliKapustę obrałam z brzydkich liści, obmyłam, pokroiłam na ćwiartki i każdą z nich drobno posiekałam. Wrzuciłam do miski, posoliłam, wymieszałam i odstawiłam na 5 minut, żeby zmiękła i puściła 
soki. W garnku rozpuściłam 
masło, wrzuciłam 
kapustę, dolałam 2 łyżki 
wody i dusiłam 15 minut aż do miękkości. 
Koperek umyłam, listki drobno posiekałam i dodałam do 
kapusty. Wymieszałam i gotowe!U mnie do kompletu były 
młode ziemniaki i 
jajko sadzone :)Smacznego!
