ßßß
Z roszponk ą ”Fit&Easy” tańcował,Nóżek nie żałował,Feta wtórowała smaku dodawała,A na koniec wplecione,Orzeszki prażone oliw ą skropione
Składniki na oko, bo zależy od tego jak jesteśmy głodni (tak na 1 osobę):150 g serka fetaopakowanie roszponki “Fit&Easy”1 duży ugotowany burakgarść orzeszków piniiDo smaku: Sól, pieprz, koperek, cytrynowa oliwa z oliwekKroimy ser feta i ugotowanego buraczka w kostkę, prażymy orzeszki na teflonowej suchej patelni. Roszponkę rozkładamy na talerzu (ładniej się prezentuje) dodajemy fetę i buraczek, posypujemy orzeszkami pinii, skrapiamy cytrynow ą oliw ą z oliwek i posypujemy przyprawami.
Tym super lekkim, zdrowym i ekspresowym przepisem biorę udział w zabawie kulinarnej dla blogerów "Inspiruje nas Fit&Easy"Smacznego!