Wykonanie
Wolne dni uciekają mi tak samo szybko jak ucieka lato, kolejny miesiąc i pieniądze:) Nieuleczalny chwilowo brak czasu sprawia, że tylko grzebię w głowie za wspomnieniami z wakacji. Ale czy to wszystko mi przeszkadza? Nie! Cieszę się, że tyle się dzieję. Jestem podekscytowana tym co mnie czeka i korzystam z tego co niesie mi życie.Ten tydzień dla mnie jest cudowny. Jak
pisałam w
poście „Polskie Pesto” jeszcze nigdy nic nie wygrałam,a tu taka niespodzianka. W tym wypadku dosłownie „marzenia się spełniają”.Wygrałam wkonkursie “BLOGERZY KOCHAJĄ
OLEJ RZEPAKOWY” robot kuchenny KitchenAid w wyśnionym
żółtym kolorze.Kochani polecam Wam
olej rzepakowy:) ja się w nim po takiej nagrodzie jeszcze bardziej zakochałam:)Na dzisiaj pyszne danie - Fusilli ze
szpinakiem i
zielonym groszkiem – obowiązkowo z „oliwą północy”. Lekko, zdrowo i zielono!Po przepis zapraszam TUTAJ lub kliknij zdjęcie.
Smacznego :)