Wykonanie
            Bardzo prosta, mega szybka w przygotowaniu, a przy tym bardzo smaczna.Przepis wypatrzyłam u 
Andzi-35, a pochodzi on od Wiosenki . Od siebie dorzuciłam tylko puszkę 
tuńczyka w kawałkach w sosie własnym, raczej bez przekonania. Puszka zalegała w lodówce, a to była okazja by w końcu znalazła swoje przeznaczenie. 
Tuńczyk skomponował się z tą 
sałatką rewelacyjnie.Polecam ;)

Składniki:1 słoiczek 
selera marynowanego1 słoiczek 
cebulki konserwowej1 puszka 
kukurydzy konserwowej1 puszka 
tuńczyka w kawałkach w sosie własnym4 
jajka ugotowane na twardo
szczypiorekmajonezsól, 
pieprz do smaku
Jajka ugotowane na twardo obieramy ze skorupek i kroimy w drobną kostkę. 
Szczypiorek kroimy drobno.Wszystko razem mieszamy, dodajemy 
majonez, oraz 
pieprz i 
sól do smaku.
Sałatkę odstawiamy na ok. godzinę do lodówki, by składniki się "przegryzły".Smacznego ;)