ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 85 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegotruskawki 1 kilogramówagrest 1 kilogramówcukier 1,5 kilogramówWykonanie:Owoce umyć osączyć i obrać. Połowę owoców zmiażdżyć zasypać cukrem i odstawić na kilka godzin. Gotowcać na słabym ogniu aż masa zacznie gęstnieć.Wówczas wrzucić resztę składników. Agrest można zemleć na maszynce lub rozgotować z cukrem, dodając niewielką ilość wody. DO pogotowanego agrestu dodać truskawki i smażyć.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaKomentarze:Autor: hanka902Data: 2009-04-28dobre :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: