Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
ciasto francuskie 1 sztuk
truskawki 1 kilogramów
galaretka truskawkowa 2 sztuk
budyń waniliowy 2 sztuk
mleko 1 litrówWykonanie:
Ciasto francuskie ułóż w okrągłej foremce, upiecz i ostudź. Przygotuj
budyń, a gdy wystygnie, rozsmaruj go na blacie ciasta.
Truskawki dokładnie umyj, odszypułkuj ułóż na cieście. Obie
galaretki przygotuj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Gdy zaczną już tężeć, zalej nimi ciasto.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Powyżej 1 rokuKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-19Pycha :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: