ßßß Cookit - przepis na Whisky sangaree

Whisky sangaree

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
whisky szkocka 30 mililitrów
porto 10 mililitrów
cukier puder 0.5 łyżek deserowych
woda sodowa 60 mililitrów
gałka muszkatołowa sproszkowana według uznania
Wykonanie:
W szklance koktajlowej rozpuścić cukier w niewielkiej ilości wody, dodać 3 kostki lodu, wlać pozostałe składniki, wymieszać i dopełnić wodą sodową. Oprószyć gałką muszkatołową.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3804/Whisky-sangaree